Muziek op locatie

Coco Maria

 

live uit Canada:

Darrel Delaronde & Saskia en Gary Fjellgaard
Donderdag 20 mei 2010

Saskia

Tot onze verbazing kwam er in februari via de mail een verzoek binnen uit Canada van Darrel Delaronde & Saskia of er een mogelijkheid bestond om tijdens hun tour door Nederland ook op onze lokatie te mogen spelen!! Zowaar, Veenhuizen begint ook muzikaal gezien internationaal door te breken…
Darrel Delaronde & Saskia een Canadees muzikaal duo, die eigentijdse en originele folk songs ten gehore brengen. Hun songs zijn regelmatig op de Canadese radiostations te horen. Inmiddels zijn er 7 cd’s van hun verschenen Dit voorjaar maken ze een Europese tournee, waarbij ze ook Nederland en o.a. Coco Maria aandoen. De uit Nederland afkomstige Saskia emigreerde naar Canada en nam haar passie voor muziek mee. Ze heeft een engelenstem. Zingt in 5 talen en speelt gitaar, bas en pennywhistle. Mooie teksten en melodieén, liedjes met een verhaal. Geweldige zang begeleid door Darrel’s akoestische gitaar en Saskia op de elektrische bas. Zowel vocaal als instrumentaal een juweeltje. Hun stemmen passen perfect bij elkaar ( Gerrit Vermeij, Radio Beverwijk ).
Darrel Delaronde & Saskia worden vergezeld door de Canadese singer/songwriter Gary Fjellgaard. De songs van Gary zijn verhalen op zich en gaan over het dagelijks leven, soms ook autobiografisch. Gary, Juno Award winnaar en Hall of Famer, laat de liefhebber met een luisterend oor smullen.

Waar:                                   COCO MARIA, Stoomweg 3, Veenhuizen route
Wanneer:                            donderdag 20 mei
Aanvang:                             19.45 uur
Entree:                                 € 10.00
Reserveren:                         hein@cocomaria.nl of 0653354278
Voor meer informatie:       www.cocomaria.nl en/of www.saskia.ca

terug naar agenda Websiteontwerp: Zachte Tijd