Muziek op locatie

Coco Maria

Zeijer Compagnie

Het Mannenkoor 'De Zeijer Compagnie'

Zondagmiddag 21 februari

verzorgt het mannenkoor De Zeijer Compagnie een sfeervol concert in het Koetshuis van Coco Maria in Veenhuizen. Een prima gelegenheid om de mistige en koude wereld even te ontvluchten en binnen te treden in de gezellige ruimte van Coco Maria. Met een drankje in de hand luisteren naar het veelzijdig repertoire van De Zeijer Compagnie terwijl buiten de sneeuw misschien weer begint te vallen…

Het concert begint om 14.00 uur en de entree is slechts 5 euro per persoon. In verband met het aantal in de boerderij beschikbare plaatsen wordt aangeraden kaarten te reserveren op telefoonnummer 0592-291584.

Het adres van Coco Maria is Stoomweg 3, Veenhuizen route.

Achtergrondinformatie
Het mannenkoor de Zeijer Compagnie brengt een gevarieerd repertoire met originele shanties, oudere (werk)liederen uit 18e of 19e eeuw, spirituals, gospels, ballades en religieus getinte liederen. Zowel Nederlandstalige- als Duitse, Engelse, Italiaanse, Russische en Latijnse liederen beheerst het koor. De mannen kunnen met hun vierstemmig gezang letterlijk potten breken.
De dirigent is Gerard Bruin. Muzikaal wordt het koor ondersteund door Harrie de Geeter op keyboard/piano. Het geluid is in handen van Bertus Geerts.

terug naar agenda Websiteontwerp: Zachte Tijd