Terug

Glaskunstenaar
“Cees van Olst”

ontmoet Tom Beek
& Jazz vrienden in
Coco Maria, Veenhuizen

 

CocoLive

Glaskunstenaar/muzikant  Cees van Olst (glasmuseum) haalt jazzvrienden met internationale reputatie naar Veenhuizen; dit jazzconcept is een succes gebleken! Inspiratie voor het organiseren voor het eerste unieke optreden kreeg hij als trouwe bezoeker van concerten in het sfeervolle koetshuis  (Coco Maria) van “De Stoomhoeve “ in Veenhuizen.
We repeteren niet, voor mij is muziek maken;  luisteren naar elkaar, spelen met passie, gevoel, emotie;  de inzet voor deze enerverende jazz avonden; aldus Cees.

De “vrienden” bezetting bestaat uit;

Tom Beek (saxofoon)
Met zijn persoonlijke, gedreven geluid en zijn krachtige, lyrische speelstijl die genres overstijgt, schittert saxofonist Tom Beek als solist op grote nationale en internationale podia. Als sideman en solist maakte hij naam bij Michiel Borstlap, Karin Bloemen en Trijntje Oosterhuis. Tom werkte met vele grote Nederlandse artiesten en is te horen op zo’n 140 albums.

Edwin Corzilius (contrabas)
Bassist en Basgitarist. Een virtuoos, een man met een gevoelige snaar en een supergevoel hoe een contrabas kan klinken.  Speelde in diverse orkesten zoals: Vara dansorkest, Metropole orkest en Skymasters. Tussen 1982 en 1996 theaters met Martine Bijl en Toon Hermans.

Albert van Dorssen (toetsen)
Industrieel ontwerper met als grootste hobby muziek maken. Heeft zijn hele leven met studenten en professionals de Jazz leren kennen. Wordt veel gevraagd bij bigbands. Een toetsenist die met heel veel gevoel zowel solistisch als begeleidend zijn emoties weet te uiten. Een bescheiden maar zeer harmonisch muzikant.

Cees van Olst (slagwerk)
Glaskunstenaar (glas museum Veenhuizen). Heeft naast zijn passie glaskunst van Jazzmuziek zijn hobby gemaakt, en heeft vanaf de jaren 60 de Haagse pop meegemaakt. Is daarna beland in diverse stijlen muziek en heeft zijn passie gevonden in de Jazz. Speelde met diverse Nederlandse Jazzorkesten. Vindt het een eer om met de groten der Nederlandse Jazzwereld gespeeld te hebben.

Reserveren: heinmoes@cocomaria.nl / 0653354278

 Tom Beek

Zaterdag 18 februari 2012

20.00 uur
Entree € 12.50
COCO MARIA Stoomweg 3
VEENHUIZEN