Terug

Glaskunstenaar

“Cees van Olst”

ontmoet in de 3e jazz jam-sessie
Joke Bruijs
en

Jazz vrienden
in

Coco Maria, Veenhuizen

 

CocoLive

Glaskunstenaar/muzikant  Cees van Olst (Glasmuseum Veenhuizen) haalt Jazzvrienden met internationale reputatie naar Veenhuizen .
Inspiratie voor het organiseren voor dit unieke optreden kreeg hij als trouwe bezoeker van de concerten in het sfeervolle koetshuis  (Coco Maria) van “De Stoomhoeve “ in Veenhuizen.
We repeteren niet, voor mij is muziek maken; luisteren naar elkaar, spelen met passie, gevoel, emotie, dat is de inzet voor deze enerverende Jazz avond; aldus Cees.

De “vrienden” bezetting bestaat uit;

Joke Bruijs (zang)
Komt uit een muzikale familie. Op vijftienjarige leeftijd begon Bruijs met optredens  met radio-orkesten, en niet lang daarna stond ze in het theater en wie kent haar niet van haar optreden als Nel Kooiman in de serie Toen was geluk heel gewoon en in de soapserie Goede tijden, slechte tijden als Maria de Jong.

Frits Landesbergen
(vibrafoon)
Slagwerker en vibrafonist, wie kent hem niet in de Jazzwereld? Hij speelde met de grootste Jazzmuzikanten van de wereld.  Jaarlijks terugkerende tournees met o.a. Madeline Bell, Eddie Daniels, Louis van Dijk, The Rosenberg Trio en Cor Bakker.

Edwin Corzilius
(contrabas)
Bassist en Basgitarist. Een virtuoos, een man met een gevoelige snaar en een supergevoel hoe een contrabas kan klinken.  Speelde in diverse orkesten zoals: Vara dansorkest, Metropole orkest en Skymasters. Tussen 1982 en 1996 theaters met Martine Bijl en Toon Hermans.

Albert van Dorssen
(toetsen)
Industrieel ontwerper met als grootste hobby muziek maken. Heeft zijn hele leven met studenten en professionals de Jazz leren kennen. Wordt veel gevraagd bij bigbands. Een toetsenist die met heel veel gevoel zowel solistisch als begeleidend zijn emoties weet te uiten. Een bescheiden maar zeer harmonisch muzikant.

Cees van Olst
(slagwerk)
Glaskunstenaar (glas museum Veenhuizen). Heeft naast zijn passie glaskunst van Jazzmuziek zijn hobby gemaakt, en heeft vanaf de jaren 60 de Haagse pop meegemaakt. Is daarna beland in diverse stijlen muziek en heeft zijn passie gevonden in de Jazz. Speelde met diverse Nederlandse Jazzorkesten. Vindt het een eer om met de groten der Nederlandse Jazzwereld gespeeld te hebben.         

 

Vrijdag 2 november 2012

20.00 uur
Entree € 15.00

COCO MARIA Stoomweg 3
VEENHUIZEN
Reserveren: heinmoes@cocomaria.nl
of 0653354278
www.cocomaria.nl