Terug Torf

Zaterdag 4 juni 2011

Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 12.50
Coco Maria
Stoomweg 3 Veenhuizen
Reserveren via:
heinmoes@cocomaria.nl
of 0653354278

www.joannacs.com

Joanna Chapman Smith & Mat Martin

CocoLive

Joanna heeft muziek door haar aderen stromen. Ze groeide op in een muzikale familie die zijn wortels heeft in Nieuw Zeeland, Italië en Brazilië en haar stijl overschrijdt dan ook de grenzen van diverse genres. Moeiteloos neemt ze het beste uit alle werelden en mixt ze Oost Europese folk, roots, jazz en pop.

Met haar eigenzinnige gevoel voor humor, rare teksten en haar prachtige stem smelt ze vele harten en pakt ieder publiek in. Niet voor niets won haar nummer “Melodies” daarom de IMA (Internationaal Independent Music Award) voor ‘best acoustic song of 2010’!

Ze laat zich beïnvloeden door sterke vrouwen als An Brun, Regina Spektor, Tracy Chapman, Ani Difranco en Hanne Hukkelberg. Joanna leerde het duo Kirsty Mcgee & Mat Martin (opgetreden op 28 december en op het Noordfolk festival  2010 in Coco Maria) kennen tijdens een gezamenlijk optreden in  het Eemshotel in Delfzijl en heeft toen besloten om met Mat Martin als haar begeleider een eenmalig tournee door Europa te organiseren.

Uniek dus!

“COCO MARIA” nodigt u uit rond de houtkachel om deze vrolijke voorstelling bij te wonen.  In verband met de  beperkte ruimte is reserveren gewenst!